Cascina Allegras - 2004
De smukke gamle stenmure er trukket frem.
Udsigten var oprindeligt pakket ind i bølgeplader, buske og træer
En smedejernspergola skaber skygge på den nye terrasse
Gulvet graves ud og der nedlægges ventilation (iglo'er), isolering og gulvvarme i underetagen
Det nye køkken undervejs
Det færdige køkken
Vinproduktion og lagerrum skal moderniseres.
Oprindeligt foregik vinificeringen vha. træ- og glasfibertanke.
Vinproduktionen opgraderes løbende fra 2007 og frem. Vinificeringen foregår i rustfri ståltanke
Der graves ud - og der er langt ned til fast grund.
Fundament for poolen og teknikrummet støbes
Mod dalen beklædes betonvæggene med en 4 m høj stensætning
Der lægges lusernestens brud på poolterrassen
Sommer 2010. Poolen er i brug
2018. Cascina Allegras vinproduktion skal udvides med en kælder til lagring af vin ved konstant temperatur. Udgravning på skrænten bag huset er igang
Bunden af udgravningen ligger 7 meter under det omliggende terræn
Der bindes jern til kælderens bund
Bunden støbes
Der opbygges forskallinger til kælderens vægge
Væggene støbes
Kælderens hovedrum skal via en tunnel forbindes med trappetårnet, der fører op til den nuværende vinproduktion
Over kælderen skal der bygges klassiske hvælvede lofter i røde mursten. Her over tunnellen
Over hovedrummet skal bygges en stor tøndehvælving
En lille loftshvælving over kælderens side-niche skal bygges vinkelret ind på den store loftshvælving
Forskallingen under hovedloftet er godt understøttet
Det færdige loft med et flot snit mellem den den store og mindre hvælving
Der støbes en armeret betonskal over lofterne.
Smedejerns-trappen er monteret i trapperummet. Den er et kunstværk
Her skal Cascina Allegra’s røde Nebbiolo og søde passito af Moscato ligge og modne i smukke og tempererede omgivelser
Kælderen i brug, efterår 2019
CasaREOS - Kong Valdemarsvej 34 - 2840 Holte